Home Info Help
huisstijlautomatisering

Vindt u dat in uw organisatie helder en uniform moet worden gecommuniceerd? Dat documenten eenvoudig en efficiënt op elke werkplek in de huisstijl door een ieder moeten kunnen worden gemaakt? 3MM heeft hiervoor pasklare oplossingen beschikbaar.

3MM is in Nederland één van de weinige bedrijven die de huisstijlautomatisering tot in de kleinste details beheerst. 3MM heeft in de afgelopen jaren hiervoor speciale software ontwikkeld. Deze software realiseert naast een feilloos gebruik van de huisstijl ook tijdwinst door het eenvoudig inpassen van adressen, adresbeheer, vaste teksten, automatische nummeringen, etc.
3MM houdt zich ook bezig met gezamenlijk onderzoek naar innovatieve oplossingen, zoals spraakgestuurde huisstijlsjablonen en truetyping van logo’s.

3MM is ook de aangewezen partij als het gaat om de totale ontwikkeling en implementatie van uw huisstijl. Daartoe vervult 3MM een coördinerende en regisserende functie. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met grafische vormgevers, ontwerpers en drukkers. Regelmatig werken wij ook samen met een reclamebureau of eigen vormgevers. Als u besluit 3MM vroegtijdig in te schakelen bij het ontwikkelen of veranderen van uw huisstijl, voorkomt u vaak problemen en vertragingen bij de invoering en/of gebruik van uw huisstijl en dus daarmee onnodige kosten.

Print